Baby Boy or Baby Girl?

Kandungan baru masuk 25 week bersamaan 6 bln seminggu. Kekwn n jiran2 semua tegur eiii,keciknya perut. Smpai sy rsa down,risau sgt n kecik hati pon ada. Ada x pnglmn mommy lain mcmni? Sbb sy first preggy . Senior sy kata normal,sbb tgk jgk bdn mommy. So perut x besar sgt kalau mommy nya kecik. Tapi perut sntiasa tegang kalau berjalan ke shopping ke.

Baby Boy or Baby Girl?
53 Các câu trả lời

Girl

5y trước

Hihih doakan kite jgk ye sis.. Kite pon teringin nk gugurl jgk ni.

😅

5y trước

haha jgn hirau kan .. yg penting baby sihat k

Boy

5y trước

Yeke? Next week bru check up utk tgk jantina. Berdebar jgk rsanya ni. Hehe