kencing sakit

kalau pregnant mmg ada kencing kotor ke. saya kencing ya allah sakitnyaaa 😭

6 Các câu trả lời

Kalau sampai demam dan sakit pinggang tu selalu memang kena kencing kotor. Bila pregnant kena banyakkan minum air kosong dan cuba minum air barli tanpa gula

bahaya tu. pergi farmasi beli jus cranberry. pastikan tanya budak medical kat kaunter tu boleh tak orang mengandung ambil jus tu. minum banyak air masak.

kalau dah cuba minum air kosong pun tetap sama jugak better jumpa doktor tau dapatkan ubat. jgn tunggu lagi awak dah rasa sakit tu. semoga cepat sembuh

Tak semua kena kencing kotor semasa hamil. jumpa doc untuk dptkan ubat sesuai. jngan tahan kencing lepas ni. Minum air kosong secukupnya

Aah normal kalau time mengandung kena kencing kotor. Banyakkan minum air masak ya

haah kencing kotor , kena banyak minum air kosong