Kencing kotor

Ada tak sapa2 ada pengalaman kena kencing kotor masa pregnant tapi tak sakit pon? Doc sruh makan ubat antibiotik 4kali sehari masih kencing tak jernih. Saya minum air putih mmg tiap hari 2liter sbb mmg pengemar air putih🫢 tapi air kencing masih kotor & ada protein. Kenapa eh ?

Kencing kotor
4 Các câu trả lời

sy on off detect protein 1+.tp kencing xskit pun xde tanda kencing kotor pun..kadang bukan apa, sbb nya masa g klinik tu kurang minum air ..😅so skrg stiap kli nk g kk siap2 minum air bnyk2 .baru xsangkut🤭

9mo trước

cuba try minum air kelapa juga.sy klu minum air kelapa, kencing jernih lancar je.puas hti rasa😂

BP awak okay? Saya hujung kehamilan detect ada protein dalam urine dan bp makin lama makin naik

9mo trước

Kena banyakkan minum air putih sis sebelum check up 2 jam sebelum tu minum 1.5litre air mineral inshaAllah urine clear

cuba minum air rebusan barli tanpa letak gula. Alhamdulillah ok

9mo trước

Tengah try dalam masa seminggu ni. Tgk result esok macam mana pulak 🤭

sebab pregnant ni mmg macam2

9mo trước

Saya dah 36weeks baru la detect kencing kotor..sblm ni okay je