kencing kotor

siapa pernah kena UTI (kencing kotor or kuman) masa pregnant? mmg sakit sangat ke sampai takleh jalan? 🥺ada possibility utk bersalin awal ke ya?

2 Các câu trả lời

saya jgkitan kuman dlm air kencing & ketone +1 ,, tgh warded 😢sakit sgt bahagian ari2 sampai xboleh jalan & demam tggi, ni dh dua hari on antibiotics, doakan sy cpt sembuh ya, dengan batuk teruk lagi, menggigil seram sejuk sampai demam. rasa lemah bdn xleh nk urus dri sdri 😢

minum air kelapa, banyakkan minum air juga