kencing kotor

Hye momies semua..nak tnya ada sesiapa kt sini y penah atau sedang lalui masalah kencing kotor masa pregnant? Orang kata sakit pinggang kalau kencing kotor ni..saya tak sakit pinggang cume bila kencing tu air kencing bau kuat sangat.

2 Các câu trả lời

Bykkan minum air kosong Dan barli tanpa gula..nanti bila awak buat urine plak make sure awak basuh dulu kemaluan dr sebarang keputihan n ambik yg kencing pertengahan..kdg2 kencing kotor boleh disebabkn keputihan Kita gk..

5y trước

Terima kasih atas perkongsian 😊

Ye memang bau. Saya kencing kotor bukan time pregnant. Tapi serius sakittt sangat masa kencing. Banyakkan minum air ye. Bahaya kat baby kalau kencing kotor ni.