Nipple cream

Kalau pkai nippe crack cream tu.. Kena basuh payudara sebelum menyusu ka?

5 Các câu trả lời

awak boleh cari nipple cream jenis butter cocoa. xperlu basuh. boleh terus menyusu baby. mcm brand nippease dn byk lg❤️

depends on cream. ada yg kena basuh dan ada yang tak. boleh refer di botol atau tube cream biasanya ada tulis

Depends on brand tu. Ada yg perlu basuh dulu, ada yg tak perlu basuh pun takpe

Perlu lap. Kalau nak mudah boleh guna air susu badan untuk legakan nipple crack

Ya, samada basuh atau lap je.