Baby 6 bulan jatuh katil

Kalau nak check condition baby lepas jatuh tu kt clinic kanak² blh x? Risau sangat, katil tinggi pulak tu. Tinggal jap kt katil nak cuci satu pinggan je tp disebabkan baby terlalu hyper bgolek², akhirnya jatuh jua. ?

1 Trả lời

boleh je check klinik.. awak pun boleh check tengok ada lebam ke bengkak ke luka ke koyak ke etc.. pstu tengok dia ada muntah tak.. kalau nak lebih kepastian boleh je gi check.. boleh check xray skali