BABY 5 months jatuh katil

Nak tanya kalau baby jatuh katil. Apa kita patut buat dah pergi check klinik. Doctor suruu pantau 24jam. Patut tak hantar baby berurut?

3 Các câu trả lời

uishh berurut... tak perlu sis. kalau xde symptom yang merisaukan... nnt lepas habis pantauan tu.. kalau nak kan confirmation utk rase lega... bawa je ke hospital lagi👍... sehingga doc kata ok..

x perlu sis..klu tiada apa2 simptom spt muntah,jadi lembik..insya Allah tiada apa2

2y trước

Setuju

Pantau anak, jika muntah, dia statik, bawa segera ke hospital