Kentang goreng

Kalau mengandung boleh x nak makan kentang goreng

18 Các câu trả lời

Masa mengandung kena make sure makan makanan sihat, elakkan tggi kandungan gula, garam, perisa, pewarna & sebagainya. Bagi sy boleh je makan kentang goreng tapi makan kuantiti yg sederhana + kurangkan makan kentang goreng instant.

depends pd badan sndri..try n error..klu mkn xde kembung atau jdi pape..means ok la..klu mkn jdi kmbung,next time jgn mkn..

Boleh je. Asalkan tak bawak kesan sampingan. Cuma elakkan makanan pedas sgt dgn manis2. Jaga kesihatan tau.

Sy sepanjang preg smpai nk bersalin makan fries.. 😅 alhamdulillah bby sihat jee..

4y trước

Kfc sy selera cheezy wedges je.. Mmg wajib at least seminggu sekali dua.. Maggie, samyang dr awal preg smpai nak beranak sy bedal.. Alhamdulillah anak sihat:)) tp berat sy dr 8week ke 39week naik 20kg 😅 nasib xde kencing manis.. Sy berat selama ni 39kg jee smpai laa preg 8week.. Nk bersalin berat 59kg.. Anak kuor 3.03kg.. Ni bru 21 hari checkup anak dh 4kg dah 😅

Boleh je sis. Tp masa sy preg x leh makan.. Angin.. Sakit pinggang xterkata.. Ikut org juga

12mo trước

Ouhhh patutla sakit pinggang teruk smlm lepas makan fries 😂

Boleh je sis. Fav ni kalau boleh hari hari nak mkn hehehehee

sy mkn jgk.. tp mslhnya angin jd bnyk plk dlm bdn.. huhu

4y trước

Mcm sy ubi keledek x boleh makan sbb berangin.. Masa 7 bln sy makan jd senak n x boleh nafas..

Bole saya selalu mkn 😂😂x la hari hari

Soalan simple pon nk tnye..

4y trước

Ek eleh.. Macamla ngko tau semua.. Poodah.. Ikut suka le nk tnya apepun.. Sakit ht sgt knp

knapa plak xbole