Hmm

Kalau kandungn dah 16week.. kita mmg tak rasa apa2 ke? mcm xde muntah atau penat ke.. pening2 smua hilang .. sy risau.. sbb sy tak rasa nk muntah smua.. bila jalan pn sy jln lajuu je.. perut x rasa denyut2.. normal ke? bila bole rasa baby betul2 gerak ye? sorryy baby 1st.. xde pengalaman..

1 Trả lời

Normal. Macam sy takde mabuk, takde mual, demam2 pon takde. Hehe

5y trước

mungkin sbb alahan tu dah hilang kn? and kita rasa da sebati dgn keadaan kita kot..