risau

ada sesiapa tahu tak ? sebenarnya sy risau sy dh masuk 8weeks 3hari ikut bacaanya , date appointment 5/5 bulan depan , perut mcm biasa je , bila makan baru nmpak bulat , ada rasa xde selera , loya , makan muntah balik , pening2 , kdg rasa tiap malam rasa perut kembung , pastuh mcm ni ceritanya dekat rumah sy banyat upt test , dh masuk 8minggu ke atas ni , mmg line makin kabur ke? sy risauuu sbb sy mmg xde pendrhanan , risauuuu betul ke dlm perut ni ada ke baby ? ?

1 Trả lời

Baru lagi Tu sis...saya yang 5 bulan ni pun perut tak nampak sangat😅...baby Ada je Dalam Tu selagi Tak Ada apa2 Yang berlaku..😊think +ve ok