Seluar Jeans

Kalau kandungan 4 minggu boleh lagi ke pakai seluar jeans ?

27 Các câu trả lời

saye 10 minggu 6 hari..masih pakai sua jean...waktu buat buku pink tu nurse ade pesan cari sua maternity...belum na ade mase na g cari pon...agi pon berat 37 perut pon ta nampak...actually saye pon since preganant da ase rimas pakai sua jean..tapi kalau sis selese ...its okay..pakai je...

saya dari awal mengandung sampai lah dah 4 bulan macam tu pakai jeans 😂 kalau diikutkan tak boleh , saya sebab perut kecik so pakai je lah 😂 tapi tak digalakkan sis , sis boleh beli seluar pregnant lagi selesa pakai

Bergantung kepada keselesaan mommy. Sebab ada jenis jeans yang fit dan ketat bahagian pinggang yang membuatkan ketidak selesaan pada bahagian perut dan kebawah. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

saya 4 weeks pun dah rasa tak selesa pakai jeans. jeans muat lagi n longgar tapi tiap kali pakai rasa jeans tu sgt keras n berat.

saya 8bulan pakai . tapi yg mmg khas untuk ibu pregnant hehe . dekat pinggang tu dia bergetah bukan pakai butang dan zip🤗

Saya pakai smpi 7 bulan..perut kecik so muat lg jeans..tp coz ngandung time pkp n pkpb tahun lps..so xde keluar sgt 😅

selagi muat pakai je sis, yg penting selesa. tapi kalau dah rasa sendat sikit, beli maternity jeans/pants

Kalau blh..pakai seluar jean yg brgth..sbb sng guna..kalau sis...msk 7 w..rasa sakit guna seluar jean

boleh je asalkan muat. saya start 6 bulan dah tk boleh pakai seluar jeans dah sebab dh tk muat

Selagi perut tak besar, pakai je .. saya pregnant 8bulan baru sibuk pakai maternity jeans 😂