Pakai seluar selepas habis berpantang

Hai mommy semua, nak tnya start bila korang pakai seluar semula selepas jahitan benang semua nurse kata okey dah cantum. Saya masih was was lagi nak pakai seluar, terutamanya seluar jeans. Bila momy semua start pakai jeans ye ? Saya dah 48 hari dah ni

6 Các câu trả lời

saya hri ke empat checkup kuning dah pakai seluar jenis jean. tapi smua sluar saya jenis loose. bukan jnis ketat ikut paha. smua ikut badan sis .. setengah pakai sluar rsa xselsa.. setgah okay je. sis try dlu pakai.. lps tu tgok.. kalau x selesa sis xyah pakai lagi

saya hari ketiga kena g checkup kat klinik da pakai seluar.. haha. tapi pastikan seluar yang loose la.. dlm rumah still pakai kain lagi selesa.. 48 hari tu kalau awak rasa jahitan x sakit ape ok je pakai seluar..ikut keselesaan..

sy bersalin czer, sampai hrini 48hari masih pakai seluar maternity.. biar longgar kt bhgian jhitan czer tu .. jean dan slack smua maternity punya lg… haha enthla smpai bila

sy 34, jahitan ada skit tp so far pakai longgar jee , jean ketat

hari ke 3 checkup kuning dh pakai seluar hehe

hari 30 dh pakai jeans checkup sebulan 😂

1y trước

Ahahah sama 😂