Seluar dalam maternity

Hi sy nak tanya. Weeks berapa dah sesuai pakai pakaian seluar dalam dgn seluar maternity? Mcm sy masa weeks ke 8 nurse tegur sbb pakai jeans n suruh cari jeans mengandung. Tp utk seluar dalam, dah perlu tukar sekali ke? Sy perasan sy dah start xselesa bila pakai yg biasa. Even seluar yg sy selalu pakai kt rumah pun mcm tu. Rasa mcm sesak je...

5 Các câu trả lời

Saya beli seluar maternity dari Aeon Scarlet Mum. Nurse KK yang suggest. Memang selesa untuk perut mengandung. Saya ada beli dari Shopee, okay jugak. Seluar dalam beli satu saiz lebih besar. Mengandung baik pakai yang longgar sikit.

Ikut selesa sendiri. Sy beli je underwear maternity, selesa sgt pakai spender maternity vshape

ikut perut awak. kalau dah start rasa ketat, boleh tukar seluar dlm maternity dah

kalau start rasa tak selesa tu dah boleh slow slow tukar dah

ikut pada keselesaan sis