Yang mana satu paling sukar bagi anda ketika hamil?

Kalau ikutkan semua ni sangat mencabar lagi-lagi untuk ibu yang pertama kali hamil. Komen sikit di bawah yang mana satu ibu-ibu rasa paling mencabar sepanjang kehamilan? 🤰🏻

Yang mana satu paling sukar bagi anda ketika hamil?
80 Các câu trả lời

mual.. sampai xlalu makan.. masuk trimester kedua alhamdulillah semuanya okay.. enjoy je..

sakit badan dan cepat penat saya dah 18w5d sekarang..malam2 susah nak tidur 🥺

kena buasir... yg ni mmg paling mencabar sebab tgu hari je nak lahir😭😭😭

pedih ulu hati.. gerd.. sampai pengsan dlm toilet spital kat emergency.....

semua termasuk asyik kencing.. x larat ni asyik masuk tandas 😂😂

mual & pening sbb hb low.. tgh tidoq pun boleh pening rsa nk pitam

semua tu pernah rasa for first baby yg paling sakit pedih ulu hati😭

2y trước

same lah mummy kita geng, first baby I'm 10weeks

sya pulak, sakit badan, berat badan kurang Dan pedih ulu hati

Kena resdung allergy rhinitis, seksa hidung sentiasa berair

alhamdulillah semuanya sederhana shj. tidak membebankn.