10 jenis makanan mengidam ibu hamil paling popular

Ini antara makanan mengidam ibu hamil yang paling popular di Malaysia! Yang mana satu anda pernah idamkan, ibu? Komen sikit! 🤰🏻

10 jenis makanan mengidam ibu hamil paling popular
21 Các câu trả lời

Anak ke4 mengidam nanas je...stp minggu mesti makan nanas masak...Ank ke5 suka nya mkn yg manis,milo peng..patut bayi lahir manis...hahaha..mknn pedas jrg mengidam masa pregnant...kecuali sambal ikan bilis kwn kita dari utagha tolg buat dan poskan ke swak..masing² ank...lain² yg di inginkan..

Suka mkn pedas walaupn sblm mengandung mmg xmkn pedas2..Tiap2 hari mkn roti canai😁,tu pn roti canai yg mil buat..mknan manis mmg xsuka,suka yg masam2 🤤

Durian je tak pernah ngidam . Sebab tengok durian pun tak lalu nak makan 🤣 Sebelum preggy punya lah hantu durian 🤣

durian sblum pregnant mmg suka sgt... tp masa pregnant anak kedua, nak bau pon xblh, rasa nak muntah🤭

Semuanya ngidam... Kecuali buah2 sbb mmg xmkn buah dan x mkn masam2🤭 semua dpt hihi

msuk t3 je suka sngt manis , air gas , durian , msa t1-2 suka mkn yg masam pedas

mengidam kek dan aiskrim. tp ada gdm trpksa simpan je hasrat ku 😌

jika makan madam selalu boleh efek of result darah ke

mengidam buah segar & minuman manis je

Mangga muda dgn makanan pedas 🤤