Perkara Sukar Yang Dialami Ibu Hamil

Selamat pagi ibu kesayangan semua ? Pernah tak rasa macam penat & letih sangat semasa hamil? Dekat sini mesti ramai ibu hamil yang selalu alami kan situasi macam dalam gambar ni. Mana antara perkara berikut yang paling sukar bagi ibu-ibu sepanjang kehamilan? Ada tak yang alami kesemua perkara di bawah? Jom kongsi pengalaman anda dengan ibu-ibu lain!

Perkara Sukar Yang Dialami Ibu Hamil
483 Các câu trả lời

Paling sukar bagi saya adalah mabuk hamil. Bila kena yang ni, kerja apa pun tak boleh buat. Tak makan tak boleh, kesian kat bayi dalam perut. Nak makan tak boleh sebab asyik mual je

8....hari2 hadap...no..4 orat simpul dekat betis sampai peha dia naik..timbul mcm akar pokok..mmg buruk..avisena name dia rasa nya..lps pantang hilang pula urat tu...alhamdulillah

Kulit merekah .. Mgkin sbb kulit perut nipis sgt .. Lg satu berat naik mendadak . . Sblm preggy 48kg .. Skrg 36w 66kg .. Pedih kulit tu ..mmg kluar air mata la

Ada ke mummy yg alami sakit kepala berdenyut dati belakang telinga sampai leher sebelah kiri.. dah berminggu rasa sakit. Niw i tgh pregnant 13 weeks

4y trước

ya sis..sya pun gtu jga..

No.7 pregnant anak pertama & kedua masuk wad. Muntah2 sampai lembik badan x cukup air. Sampai nak bersalin baru muntah2 stop.

5 sembelit sbb *****pernah sakit perut bila nak keluarkan ***tu tetibe masyallah baby yg keluar..😭😭😭😭😭😭

alhamdulillah semua takde, tak merasa lagi. harap nye sihat sihat ajee. sy doakan yg lain pun same ❤️

Hampir smua yg ada di list tu pnh alami ms preggy 8bln lalu..😂pengalaman yg xdpt dlupakn smpai bila2..

Alhamdulillah sepanjang mengandungkan anak pertama sampai kelapan tiada langsung alahan 🤗

1.sakit belakang , 3 kejang , 5 sembelit, 6 sukar bernafas, 7 mabuk hamil, 8 pedih ulu hati