just ask

Kalau baby tak menangis atau menangis begitu jak tidak apa apa kah

2 Các câu trả lời

Anak i masa dia dah dilahirkan dan kami dalam wad tak nangis pun.anak org lain semua nangis,dia seorang saja good boy.entah la..maybe dia tak menyusahkan aku kot🤣 sekarang pun dia cuma menangis kalau dia nak susu atau nak tidur sebab saya tak tau apa dia nak.so i guess its normal.what i know is that babies cry if they have some problem