Mood Swing

Mood pasangan kadang ok kadang tidak. Bila ada saja masalah & tertekan, mesti ada jak tidak kena. Saya sendiri mulai takut kalau dia marah tiba2. Kadang saya menyendiri saya menangis. Berfikir mampukah saya dalam keadaan begini lagipun ini 1st baby kami & perut pun makin membesar. Saya harap baby ok jak sebab saya selalu menangis dalam diam sebab takut ?

2 Các câu trả lời

As a muslim, banyakkan istigfar, doa yg baik baik. Terlalu kerap menangis nanti stress, its not healthy for baby. Kesian baby when he/she came out tk sihat, tk sempurna. AllahuAkhbar, sy doakan yg baik baik untuk sis ya! 😊

Dekatkan diri Dgn tuhan. Mgaji isitghfar nnti u akn lebih tenang