Bayi 2 bulan 13 hari kuat menangis

Salam, mau tanya ada kah sini bayi 2 bln lb#ingintahu #pleasehelp h kuat menangis subuh2, pagi petang kuat sngt menangis knp tu ya , selalu juga sya kasi susu tak tahu kenapa kuat menangis

5 Các câu trả lời

Sis boleh cuba tengok teknik cuddle cure di facebook/instagram @babylanguage

maybe boleh cari jawapan dekat page ni Baby language di Facebook

Check signs for colic juga sis selain kembung dan yang lain2

kembung x? panas ke? pampers kotor? susu xckup?

1y trước

cukup juga semua tpi xtahu la knp ni sya pun pening

baby ckop tdo x?

1y trước

mungkin la tu sis masuk angin ? skrg sya try minyak cap yuyo lagi untuk sapu diperut