Haaah suami lahir bulan berapa tu😍

Jom petang ni kita bersantai-santai!🤭 Jangan serious sangat tau semua ni cuma mainan sahaja ya😆 Min suami lahir bulan September, sama pulak macam bawah ni min dapat ehh 😅😂

Haaah suami lahir bulan berapa tu😍
366 Các câu trả lời

kesian suami yang lahir bulan mac tu hahaha agak agak lah min rm9 hahaha nasib baik laki sis bulan december hahaha

July..tp skrg y en.suami bg pn dh syukur alhamdulillah..semoga dia dberi rzeki y brkat dh x putus2..aaminnn.

Kene kira sekali bulan lahir anak anak, maklumlah keje ibu oil and gas, ofis di dapur 😂

Oct Bila ada rezeki dia akan bagi mcm tu hehe Moga dia dapat rezeki yang diberkati ❤️

February.. memg skrg pun suami bagi byk tu.. ada rezeki lebih dia bg lebih.. alhamdulillah

3y trước

sme la kita..

Sy bln February.. Hurmm mcm sm lah🤣 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mei.. br masuk 3 bln nikah.. xpe nnti try suggest kat suami hahah

amboii rm9 je kena mntak setiap seminit nih..hahahahaha

April, hahaha xbole tunjuk dekat suami ni 🤣🤣🤣

October.... Hurmmm... Ada nk boleh dapat haa?

3y trước

😂😂😂 sama. Kalau dapat ni terus berhenti kerja jaga anak je sambil buat fulltime bisnes. 🤣🤣🤣