Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆

Pssst! Jangan serious sangat tau mommies daddies semua eh 🤭 Kalau ikut bawah ni min anak 5 orang😝 Tapi macam mana, min anak 2 pon dah nak 😵😂

Jom petang ni kita test sikit ikut bulan masing-masing😆
111 Các câu trả lời

hehehe..kita januari...😍😍😂😂✌️ wahhh..kalau ikutkn 9😍😍😍.. tp kita kwen lmbt..br dpt sorg..hehehe..tp sorg ni pn lasak nya mcm rmai dh..hehhe dgn bznye mcm jg rmai ank..hehehe😆😆😆😂😂✌️kalau ikutkn blah husben ada 7 org adik bdik..hehee..msti chnces nk dpt ank rmai tu blh kan..bhahaha😂😆😆😂😂✌️kalau ikut kelahiran husben pula ia bln september ank sorg..hehehe betul la tu😆😆😂✌️✌️

jun seramai yg boleh ye..aritu dh confius org tua² ckp nk tau ank brapa org tgok bijik yg dkt uri tu..asben ckp bijik yg dkt uri tu ada 14 mybe ank 14org lah..haha ramainyaa dh 2 team tu😅🤭

sy sepatutnya 8 org...tp skrg dh nk msuk 4...so kna beranak lg 4 org la...hihi.tp sy tak blh beranak dh...ade gdm dan usia dh meningkat 🤭

Ikutkan 2orang tapi alhamdulillah tengah mengandung yang ketiga sekarang.InShaAllah harap yang ketiga nie sempurna,sihat & comel jugaa 🥰

julai 4 orang. teringin 3 orang je. suami mahu 4 orang. masalahnya nak dapatkan sorang pon dah tak tahan dengan alahan😢😢😢.

tudia..tp mmg betul ..june..seramai yg boleh..yg ke 10 ni xcident..x rancang pun nk bby lg🥵 kne lh hadap alahan yg teruk ni🥴

12 org🤔... Czer max 3 only... Skrg sorg.... Ke dua nnti kembar 5 n ketiga nnti kembar 6 agk nye... Hahaha🤔🤔🤔

dua belas orang? mak oiiii! aku umur dah 31 baru pregnant. nak tunggu 12 orang mau la beranak sampai umur 90 tahun. 🤪

Kebetulan ke apa ni.. hahahaha.. Jun.. Alhamdulillah, skrg baru je bertambah menjadi 8 org anak.. 🤭🤣

sept . smiga dpermudahkan urusan shinga bersalin dngan slamat , sihat . dapat seorng pon xpe dah .