Tarikh lahir siapa yang bertuah malam ni?🎂

Malam ni min nak santai-santai je dengan pengguna TAP , okay tak?😉 Dengar cerita ada lebih berpuluh ribu pengguna TAP ni😍 Cuba komen sikit tarikh lahir korang, kot ada yang bertuah malam ni😘 Komen je okay tarikh lahir korang🎂 *P/s : Pemenang permainan semalam min dah pilih tau, tahniah kepada pemenang🥳

Tarikh lahir siapa yang bertuah malam ni?🎂
1011 Các câu trả lời

12/11 /87 😍 today adalah tarik kelahiran saya.. Tp rasa sedih sedikit bila tau baby dlm kandugn besar, kot2 takut gdm yg tgi..esok kena dtng lg hospital untk cek up... Lepas cek up td terus balik rumah.. . X pergi mna2 lg untk celebrate birthday sendri😅

HII MIN ..! 👋 TQ BUAT IBU DAN ABAH SAYA , KERANA TELAH MELAHIRKAN SAYA DAN MENJAGA SAYA SELAMA INI ...💓 DAN PADA TANGGAL 26 NOVEMBER 1995 BUAT PERTAMA KALI SAYA DAPAT MELIHAT DUNIA INI ... 🥰

Hye min 😍 . My birthday 2/6/1998 ❤️ . Tak minta byk . Doakan sy mudah bersalin dan dipermudahkan segala urusan 🤲🏻 . Due 19/7/2021 . First baby

Hai Admin. Saja ganggu memalam. Hahaha. Dan saja nak bagitahu tarikh lahir saya 27/5 ni🤣🤣🤣 mana tahu terselit rezeki dpt poin😜

Hi Min,sihat dan sudah makan ? Apa khabar keluarga tersayang Min? Tarikh lahir sy 1/6/1993.... Masih muda lagi...mommy muda 😅😄

15/5/1981..rezeki dariNYA.saya di sahkan hamil selepas 8tahun lamanya umur anak bongsuku perempuan...kini kandunganku 6minggu..

hi min . tarikh lahir Saya 18 Jun. insyaAllah baby kembar Saya lahir bulan July. doa Kan kandungan Saya sihat ya min .🤗

hyye minn ku sayang😍😍😘😘 tarikh sye melihat dunia ialah 1/6/1990 moga terselit rezeki #TAPsupermoms

hai min 😁 birthday i 20 november 1997 🥰 tahun ni boleh sambut birthday with our first baby 😘😍🥰

Hai admin..😃 Tarikh lahir kita baru je lepas min.. 19 Mei & menunggu kelahiran bayi pd bulan ni juga. 😉