Breastpump Pilihan Mommies!

JOM kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain breastpump yang pernah mommies guna. Boleh sertakan sekali apa yang anda suka dan tidak suka mengenai jenama yang pernah digunakan sebelum ni.

Breastpump Pilihan Mommies!
4 Các câu trả lời

Avent (manual) dan Malish (Auto) Bagi saya kalau yang tengah baby baru nak menyusu better guna auto sebab bagi saya lah manual buat lagi saya kurang rehat Nak kosong kan breast lama ambil masa, tangan pun letih. Better cari corong breast yang sesuai. Mula² saya tak tahu maka salah pilih corong tu lama² kena mastitis

autumnz hybrid & freemie..mmg best dua ni

Real bubbee 🥰

Avent.Selesa