Dah fikir nak guna breastpump yang mana satu?

Selamat petang semua ibu dan bakal ibu👋🥰 Jom kongsikan breastpump jenis mana satu yang korang suka ya? Single ke double? Heavy duty ke yang pocket size je ke atau yang handsfree?🤔 Dan kenapa korang nak pilih tu ya? Sebab harga? Design? Ke sebab mudah nak gunakan?😄 Min dulu husband belikan single je, lepastu tak larat nak pam satu satu. Last-last min kumpul duit beli double punya😅

Dah fikir nak guna breastpump yang mana satu?
9 Các câu trả lời

cm bear.. double pump.. yg best sbb sgt senyap, bila pump wktu malam alahai aman nya.. x da laa hati gelisah teropong ank kot2 terjaga 😅.. harga pn mur mur jer rm100+..

3y trước

mummy boleh cari di shopee.. pandangan sy sbg pengguna marhaen, pam nie dh sgt bagus.. harga murah, double pump, bunyi x bising dan sy dh 4 thn susukn ank (skrng turn ank kedua).. pam nie msh berjasa utk sy smpai skrng.. apa yg penting, kaedah penyusuan jg kena betul seiring dgn penggunaan pam.. tp kalau ada rezeki lebih, mummies boleh jer beli yg lebih mahal dn lebih bagus 😊..

sy guna wearable breastpump wireless handsfree .. jimat masa ☺️ .. smbil bekerja ,pada masa yg sama pump susu 😊 .. ringan n yg penting silent design 😄

4y trước

ashlee lova

saya guna handsfree jenama freemie. sbb mudah guna, boleh sambil2 buat kerja. plus saiz dia xbesar sgt. so kalau tgh mengepam smbil bekerja, xperasan sgt.

Saya pun tgh mencari mana yg okey 😁, ada suggestion tak?

4y trước

Spectra dual compact / 9+

spectra 9+. heavy duty😉 friendly using. berbaloi sbb sy EP mom

4y trước

betul wlu mhal tpy berbaloi. dr awl guna sy xpnh kna puting melecet

cmbear the best.. murah n berbaloi sgt for me

pakai freemie liberty.. dari anak yg ke2

real bubee...harga berpatutan

mna2 je