Minyak Bayi Pilihan Anda

JOM kongsikan jenama minyak bayi yang pernah Mommies guna untuk si kecil! Boleh bantu new mommies kita yang baru menimang cahaya mata!

Minyak Bayi Pilihan Anda
3 Các câu trả lời

saya dlu guna minyak keluaran tropika ni utk rambut dan sapu dkt bdn lepas mandi.....sgt bagus....sedap bau dia..very recomended 👍🏻❤️❤️kalau mcm utk yg lain..ada guna balm bidara dgn satu lg mayyababy❤️

Tasneem T-Rub Berangin yang sesuai dengan bayi dan perlu buat urutan LOVE Tapi takda la 100% hilang kembung tapi selesa la baby guna

Sy guna minyak telon bebiku..skrg guna vics babybalm..☺️