Fakta atau Mitos. Kalau ibu minum air sejuk, bayi yang menyusu dapat selsema?

Jawapannya ialah MITOS. Tak kan hangpa tak tau, selsema ialah penyakit yang disebabkan oleh VIRUS, bukan air sejuk. Adoi laaa. Pi dengaq kata makcik bawang laa tuu Sumber: Fb Dr. Imelda Balchin

8 Các câu trả lời

Hehehe.. Yg ni klakar.. Mkcik bwg mne tu yg ckp gtu tu... Adoilaa....

Betui.. Sbb bila air sejuk masuk dalam badan dia jadi suhu biasa..

ade doktor ckp mnuman berais punca kahak.mcm mne tu?

Tak la sis...huhu

Betultu mitos

true :-)

Btul tu.

Ahahaha