pengambilan vitamin tidak akan menyebabkan anak dalam kandungan terlalu besar.

Fakta atau Mitos. Jika ibu hamil makan vitamin, anak di dalam kandungan akan menjadi terlalu besar. Jawapannya: MITOS Sumber: FB DR. Imelda Balchin

pengambilan vitamin tidak akan menyebabkan anak dalam kandungan terlalu besar.
1 Trả lời

Tp jgn plak g beli pil mkn..makan buah2an semula jadi je.

5y trước

Itula sbb rmai yg nk beli sndri drpda mkn apa yg da di prescribe kan..lagi pcaya yg beli sndri kat farmasi..kalau tgk post2 seblm ni pun kan ramai je yg nk pndapat. Naik geram jga dibuatnya. 😣