Ikuti Webinar Persediaan sewaktu kehamilan - Apa yang perlu dilakukan? bersama Dr. Navdeep Singh Pan

Jangan lupa ikuti webinar kami bersama doktor pakar Dr. Navdeep Singh Pannu daripada, Pakar Obstretik & Ginekologi, Kesuburan & Perubatan Reproduktif DoctorOnCall bersama dengan Puan Sarah Voon, Timbalan Pengurus Peringkat Negara, theAsianparent Malaysia pada 6 Disember jam 5 petang. Nantikan link pautan yang akan kami sertakan pada post ini. *𝐍𝐎𝐓𝐀 : 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐀𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐓 ini untuk rujukan masa hadapan.

Ikuti Webinar Persediaan sewaktu kehamilan - Apa yang perlu dilakukan? bersama Dr. Navdeep Singh Pan
1 Trả lời

😍👍🏻👍🏻👍🏻