TAKE NOTE!!!

jangan ikutkan nafsu diri kita je...pikir baby yang ada di dalam rahim kita?

TAKE NOTE!!!
48 Các câu trả lời

Mase baru2 viral....sye pon teringin sgt nak makan.....tapi bile bce feedback netizen...ade yg ckp pedas smpai cirit...terus saye ckp gan diri sndri...takpe laaa tak yah makan....dlm ade baby....klau takde mmg takde hal nak makn...nt lepas bersalin baru makan...suami pon tak galak kan...kalau teringin nak makan fastfood...die bawak sye pegi kfc sahaje...sbb ayam tak pedas sgt....kalau sye mintak nak makan kat mcd...mmg tak kan dpt..😅

4y trước

Ayam goreng mcd ori tk pedas tpi sedap laaa. Rse dia tk kosong sgt.