TAKE NOTE!!!

jangan ikutkan nafsu diri kita je...pikir baby yang ada di dalam rahim kita?

TAKE NOTE!!!
48 Các câu trả lời

Mase baru2 viral....sye pon teringin sgt nak makan.....tapi bile bce feedback netizen...ade yg ckp pedas smpai cirit...terus saye ckp gan diri sndri...takpe laaa tak yah makan....dlm ade baby....klau takde mmg takde hal nak makn...nt lepas bersalin baru makan...suami pon tak galak kan...kalau teringin nak makan fastfood...die bawak sye pegi kfc sahaje...sbb ayam tak pedas sgt....kalau sye mintak nak makan kat mcd...mmg tak kan dpt..😅

4y trước

Ayam goreng mcd ori tk pedas tpi sedap laaa. Rse dia tk kosong sgt.

Ya Allah.. Mmg sy pon ad tringin bila tgok org post2 mkn kan.. Tapi sy tanya dulu pndapat org yang dah penah makan.. Mmg mostly tak kasi sy makan sbb pedas melampau.. Allhamdulillah sy fikir jugak pasal nyawa dalam rahim saya ni...

Pernah try sikit last week, try husband punya. Pedas sgt, macam xsesuai utk preggy mum, banyak sgt bahan perasa. Balik rumah kena bebel sebakul dgn husband. Aduhai, perut bini Makin besar, husband pulak makin kuat bebel😂

Risau pulak sy sbb sy da 3kali beli dan makan, setiap kali kalau makan salu seketul atau separuh camtu je sbb tekak nak sgt. Lepas makan mmg cirit tp takla teruk, harap takde pape. Tetiba rasa lama sgt 21hb ni nak p checkup😅😅

5y trước

Saya pon seketul Je.. Sedappp skg dah x brani dahh

Alamakkk.. Kite tjebak jgk la.. Preggy da 30w.. Mgu lpas mam 3 ketul jgk la skali hadap.. Alhamdulillah xde plk cirit ke ape.. Sakit prot pn x.. Allah masih melindungi kami.. Lps ni memg da x mam da.. Tkot jgk pape tjadi

Nk mkn bole klau dh ngidam sgt...tp buat Lalu tekak sudahlhh...secubit dua dpt rase ckuplh...ahd lps sy mngidam nk try sbb trpengaruh ngn ikln tb,ambk secibit dua je rase...buat ilang ngidam😊

nak makan jajan , maggie pun pikir byk kali. kesian ke baby ni mkn benda2 xberkhasiat. klu xpregnant mmg lantak je mkn smuanya. ni dah ad baby, semuanya pkir baby dlu. kesian baby😭😭

Saya dah x berani mkn dah ayam pedas mekd ni.. Dulu tiap weken mst p mkn ayam pedas ni sdappp.. Sampai kluag ayag idong. Takut plk lpas dpt info.. Sok Dok push bby tekluag buasir naya..

Huhu. Nasib lah kita ni xtahan pedas. Memang tengok iklan ni sebelah mata je tak berminat. Pape pon momi2 pregnant ni, jgn la mkn ikot suka. Ingt dlm perut tu. Ada lg yg bernyawa 😊

Sekadar nak merasa tu boleh agaknya. Makan la secubit macam tu je. Dah makan sikit, benti. Masa preggy ni x boleh ikut nafsu makan sangat. Kena fikirkan baby kat dalam.