InsyaAllah...

InsyaAllah soon will be my last junior.. Tak sabarnya tgu 20.5.20.. ke nk lajak terus 25.5.20 hehe.. Boleh ler bonda raya dlu hehe.. Kot2 dapat puasa penuh.. Harap pas baby izz lahir, bonda xrindu la baby dalam perut dah.. Pengalaman mgandung kali ni so manja.. Xleh la buat keja lebih.. Mkn je mgantuk.. Mgidam mkn mcm2.. Aduhai.. Manja sungguh..

7 Các câu trả lời

Sy 20mei 🤭🤭tpi takut awl jer.. Sbb dua2 ank sy awl sbulan dr due... Doc hrp no 3 ni cun due

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 3x.🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan

semoga dipermudahkan urusan sis..

Mg d pmudahkn sgalanya..aamiin

Sy pn tarikh 25hb mei

Semoga dipermudhkn..