Morning Sickness + Spotty..

Bila makan.. Mula la mabuk dia.. Minum air kosong pun.. Jadi gak.. Nak buat keja rumah pun.. Meh... Masak tapi xleh bau.. Pkai mask ler jawabnya.. Spotty lak.. Doktor suh rest.. Tapi mampu ke suri rumah dok saja? Semoga dipermudahkan... Jom masak.. Suami nak balik dah hehe...

2 Các câu trả lời

Mse sy 1st preggy.. Mmg xleh msuk dpur lgsg.. Xleh bau mknan.. Slalu beli je.. Suami ok je n suh rht.. Dia akn blikn nsi dlu sblm pg krja 2 3 bgkus.. 😅

Sy suri rumah. Masa alahan sy langsung x masak x buat apa. Suami faham je

5y trước

Dlu ms mgandung ank 1st sy ambil jln mudah.. Smbung bljar.. Dpt la mgelat huhu...