umur si manja

Hey mommies.. Hari ni my baby junior dah genap 6 bulan.. Happy dapat dgr n tgk telatah dyaa.. Asal balik keja je, dah tau mummy dya balik.. Hilang penat mmy dibuatnyaaa.. ?? mommies sekalian, blh share, si manja anda skg dah umur brpaa yaaa... ?? ??

1 Trả lời

Baby sya lgi seminggu dh 10 bulan. Baby boy. Manja dia xde yg blh lawan. Keletah dia x yh ckp laa cmne. Lasak sgt smpai x tkejar dh nk urus dia. Skrg tgh nk bljr jalan lgi laa x ckup tgn. Kalau nmpak papa dia baru blk kje bkn main entel lgi, manja sgt. Mentang2 laa cucu sulung, so smua org syg kt dia.