i need help!!!!

im 14 weeks pregnant and i have issue to poo poo? . 1 week already . any tips or vitamin ?

13 Các câu trả lời

Kalau nak senang, minum yakult je. Dr i advise minum yakult. Elok untuk poo-ing. Sbb tak payang nk teran. Akan keluar smoothly. Tapi bukan cair. I’ve tried. Menjadi. You should try too mommy 😘

I 10 weeks pregnant & ada issue yang sama. You cuba minum pati prun @ jus prun. Dekat guardian @ watson ada jual tak silap. My mum yang suruh minum. Lepas tu okay dah 🤗

Sy cnsume jus Mamariam..sgt bgs utk penghadaman kita dn juga bby..ada kwn cnsume ank kua bersih gebu elok je..air msk jgn lupa num lebih ye sis 😊

5y trước

Sy std num 10week da msok btol yg ke-3..hb setiap kali cek ok

Cuba minum air banyak2, ambil vitamin C (boleh ambik sekali dengan ubat tambah darah), and makan at least sebiji buah oren/limau mandarin tiap hari

Take probiotic or more yogurt that are rich in good live cultures.. They help in providing healthy gut and helps with Constipation..

Btol2. Mkn ubt doc bg pas 2 bykkn air msk. Tp 3ari xmbuang. Lpas mnum air putih byk, slow2 akn trsa nk buang

Bangun pagi pagi, jangan makan apa apa lagi, minum air suam suam panas banyak banyak.❤️

Makan betik yg masak sis. Saya pn muka2 susah sgt buang air besar.. Now ok dh..

Try makan buah sis. Contohnya pisang ke. Air jangan kurang minum.

Saya consume VCO and air putih wajib 2 litre so far okay