poo poo

Hi mommies..i'm 8 weeks pregnant...i can't poo poo..actually 4 days i'm not poo poo..any tips for me?hmmmmm

10 Các câu trả lời

Cuba banyakkan makan something orange or green .. macam orange (banyak vitamin C), buah betik, carrot dan sayur-sayuran yang mengandungi banyak fibre. Kurangkan makan berempah, berminyak. Lebihkan makan yang berkuah2..

Buah naga sis paling cepat lancar. Jangan meneran tak elok nanti buasir pulak. Kalau sampai seminggu tak keluar juga pergi klinik doktot akan bagi ubat yg sesuai untuk pregnant women.

Mkn buah prune. Konfem lncar. Dulu ms pregnant n after giving birth mmg mkn ni je. Kurma juga boleh. Or any food yg high fibre like oatmeal

Sya mkn mangga mentah + sambal lada... Terus 3kli msuk tndas.. hahaha

5y trước

Heheh btw tqsm😊

Take prune juice instead of dried prune. Works for me

makan pisang dengan minum banyak air :)

makan banyak buah betik

Try makan more fruits

Bykkan makan buah.

try makan betik