Anda pakai kereta apa?

Ikut bulan lahir min, min patut bawak kereta Honda Accord ni🤭 Haaah mommy daddy patutnya bawak kereta apa tu😏 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen bawah ni😆 Jomlah santai sikit petang ni dengan min😉

Anda pakai kereta apa?
427 Các câu trả lời

Lori tanah pun boleh lah. Agak ade yang melebih saya langgau kan je 🤣

Tetiba motor aprilia😂tunggang basikal pn xpandai😆 #TAPactiveusers

kihkihkih patut bawak ferrari tp tak mampooo, hanya mampu axia je 🤣

kete sorong je lah mampu.. sorong pasu2 munga utk ditanam hahahaha

🤣 saya Bas suami Van ngam betul,boleh sdh hantar budak sekolah.

van? huhu. ok jgk tu. boleh buat van sekolah side job 🤭🤭🤭

🤣 kereta sorong la nampaknya.. xda dlm senarai nampaknyaaa🤭

wow bas... boleh buat rombongan cik kiah terus🤣

saya motor suami honda accord..alhamdulillah saling melengkapi

april..haha..tpi sy bukan army...mn nk cari kereta kebal..hihi