Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

Sya umur 22 ank lhir yg first, skrg da umur 17thn.. Now umur 38 sdg pregnn 20week utk ank ke 5 pla🤭

Sy skrg umur 28tahun..hamil anak ke2 usia kandungan 19weeks. Anak pertama boy usia 2tahun 2 bulan.😊

1st baby umur kakak 21 2nd baby umur kakak 23 Skrang umur kakak dah 39 tahun tgah pregnant 24week

Umo 27thn ank 7 org tp 7 darinya 2 kena buang so tinggal 5 org masa mengandung ank pertama 18thn

Sy 28 thun..n currently tgh pregnant ank sulung..InsyaAllah thun dpn bby lahir maknya dh 29 thun 😁

5y trước

Hehehe..yea ke..tahniah awk..due bila? Sy 21/01/2020

Sy umur 34,skrg pregnant anak sulung. Cz tunggu 8 tahun lebih nak dapat zuriat :)

5y trước

Sama kita sis... tgu 8 tahun... skrng baby 25w... Alhamdulillah....

Kawin umur 20tahun , ade anak pon umur 20tahun🤣 bersalin nnt umur 21🤣 anak sulungg baru

Sy mgandung 1st baby masa umur 18yr.. Skrg 28yr & tgh preggy anak kdua..bru 20w...

Sy umur 34,anak sulong 7 thn,anak kedua 3 thn sbln,skrg ngandung anak ke3 baru 16 minggu ...

masa mengandung umur 24thun...sekrg dh 25thun 😀 bby pon dh 8months 4days lahir 1/12/2018