Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

Sy mengandung anak sulong msa thun lpas, 18thun . Then skrang tgh tggu masa nk jmpa bby je .

1st baby umo 21 2nd baby umo 25 3rd baby(15week) 27 semoga di permudahkn semunya.. Aamiinn

Mengandung umur 24, dpt anak 25.. Hihi..skrg anak dah 4 ½ baru pregnant yg ke 2 pulak😘

Sy skrg 28.. Prgnant ank 1st mse umur 25... Skrg tgh pregnant ank kedua.. 😊 14weeks...

Saye skrg 19 bby frst. Tmrrow msok 9bln. Doakan saya besalin nnti🤗

Sy first pregnant umo 19...thun dpn umo 30 ank nk msok 5...skrg ngh pregnant 12w...

Kawin 25 tahun tahun hujung tahun lepas.Sy 1st pregnant(skrg) umur 26 tahun sis 😊😊

Pregnant at 20 , birth at 21 😎 sekarang dah nak masuk 23. Next year insha'Allah 🤭

Alhamdulillah jodoh awk awal, rezeki anak awal. Sy 29 baby dlm perut baru 7 minggu😁

Saya umur 34 tahun..dah ade 3 org ank.. Sedang mengandung anak ke 4. Da 24 minggu😊