Pregnant kan ni?

Saya TTC dlm 4 tahun selepas anak pertama..so kali ni period lewat seminggu dah..tp test asyik negatif,tp pagi td nampak samar2..saya pregnant ke? #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

Pregnant kan ni?
12 Các câu trả lời

seminggu tu actually masih awal sbb setiap org level HCG berbeza beza. boleh cuba lagi dalam sehari or dua hari. jgn buat kerja berat berat ye? limitkan dulu pergerakan ♥️ semoga ada rezeki zuriat untuk sis

InshaAllah ade tu dek 💓. Test lagi esok lusa. InshaAllah cantik line yg keluar nanti. Akak doakan dipermudahkan segala urusan awak sekeluarga .. Aaminn ya allah💓

22h trước

Ye ke?! Alhamdulillah,baik saya akan test esok lusa..harap makan jelas line dia.. Aamiin2❤️🥰

Sama macam saya. faint line. 2 hari lepas test macam ni jugak. Semalam test, warna naik jelas sikit tapi tak terang sangat. Nanti nak repeat test lagi next week.

Lagi seminggu, try lagi. Atau dlm masa terdekat ni pun okay terus je pakai Clearblue. Lebih accurate. Moga ada rezeki!

kalau mcam ni? positive sbb priod tak teratur ,sakit bhgian bwah perut n sakit pinggang. gmbr ni cek mlm tdi risau pula

InsyaAllah ada sis. anak sy 2 org mcmtu. samar2. nampak x nampak je. moga² ada rezeki 🤲

nampak tu double lines, positive test ni. semoga ada rezeki pregnant

Nampak samar sis. Sis try lagi 3-4 hari atau beli brand dip n tell

macam nmpak tp tak jelas. kene repeat lagi seminggu utk kepastian

nmpk Samar..nnt sis repeat lg 2 or 3 ari utk lbh jelas

22h trước

baik awak tq