Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

1st baby umur sis 25thn..tp dulu adalah jiran ni ckp2 awalnye ada baby.then ank prmpuan dia sndiri kawen lg awl dr sis umur baru 28 ank dia dah 3 org.now umur sis 35 dah.sis mrncng 10thn lamanye.alhmdulillah skrg preggy ank no.2.cukupla dua kot.hehe.kat luar sana ramai lg yg ada ank awl dr sis...heran jg knp dulu ada yg mengata sis cpt sgt ada ank...

5y trước

Lama jgk tu jarak anak.. Hehe.. Ada sbb tertentu ke sis? *maaf bertanya

Saya mengandung ank pertama umur 21 tahun.. skrg anak dah 9 tahun.. girl.. Anak no 2 umur 23 tahun.. skrg 7 tahun.. girl.. Ank no 3 umur 24 tahun.. skrg 6 tahun.. boy.. Anak no 4 umur 28 tahun.. skrg dah 2 tahun lebih.. boy.. Skrg tgh pregnant ank ke 5 umur da 30 tahun baru 7weeks.. InsyaAllah bersalin bln 3 2020..

Saya 41 taun... Mngandung anak pertama umur 18... Anak ada 5 org... Skrang Tngah mngandung anak ke 6... Last bersalin yg anak ke 5 umo 28 taun... Beza jauh ngan no 6 ni tu yg rasa takut pon ada dah mcm branak sulong plak😅😄

5y trước

Wahhh lamanya sis jarak tu.. Yg no 6 mmg planning nak tambah ke atau eksiden? 😆 saya gurau2 je yerr...semoga dipermudahkan.

hai. umur 28, sekrg tgh prgnnt kli kedua lepas keguguran awal tahun ni. sekrg dah masuk 4bulan, insha Allah next januari due date. doakan kandungan saya utk kali ni berjaya n selamat sehingga bersalin yea. 😊😊😊

Kahwin 24tahun bunting pelamin gugur twin 11w 25tahun besalin no.1 boy 27tahun besalin no.2 boy 29tahun besalin no.3 boy 31tahun besalin no.4 boy Sekarang 32tahun..rehat lama sket memandangkan semua boy

Sya kawen 28,prgnnt anak 1st syukur bunting plamin... Now anak 1st da msuk 4 tahun,tnggu punya tnggu rezeki anak kdua, sya 32 da😆... Tgh prggy anak kdua, bulan ogos due💪same due date ngan anak 1st..

Sy mengandung first baby umo dah 30tahun. Baby lahir bulan 3/2019 umo sy 31tahun. Skrg baby masuk 4bulan. Alhamdulillah. Kawen lambat tp Allah bg rezeki mengandung cepat. Itupun kosong 5bulan. 😊

Rezeki kawin & dapat anak awal..beruntung sis..sy 30 baru kahwin..32 thn ni baru menghitung hari nak tunggu baby..rezeki otg lain2, yg penting bersyukur..ada org yg lagi kurang bernasib baik..😊

5y trước

Ya betul bersyukur juga at least Allah bagi zuriat walaupun kahwin lambat

Sya umur 21 dpt ank ptma,lelaki,stlah skian lma pnantian skrg ank kdua 23 mggu dlm kdungan...syukur sngat2 dan smoga semua urusan dpermudahkn sbb time bsalin nnti suami tak ada dsisi dsbbkn keja...

5y trước

moga dpermudahkan yea mummy..

Saya tengah pregnant 22weeks. Umur saya 16 jugak. Orang kampung saya selalu kahwin awal. Tula anak belas2 😂 lagipun saya memang jenis malas nak keje. Jadi suri rumah sepenuh masa je ❤