packing keperluan ke hospital

ibu² start packing² baju baby dan baju ibu² untuk ke hospital minggu ke berapa? sy dah 30minggu4hari..belum packing ape pun..

24 Các câu trả lời

Sy 32w dah packing...risau baby keluar awal...sebab anak no3 36w dah keluar😅. Sis bawak je baju baby 2pasang..baju utk mom sepasang utk time blk..kain bedung 1.stoking jgn lupa nanti sejuk.pampers baby pun bwk dlm 12pcs je...maternity pad utk mom bwk je dlm 10pcs..kalo bersalin normal x lama pun duk dlm wad.kalo pg bersalin petang blh blk dah.

4y trước

sis letak dlm 1 beg ke pakaian baby dgn ibu? ke beg asing²??? ☺

sy kk suruh pac awai...pasai sy ada masaalah asma kronik hb low n faktor umuq..ni anak ke 7...dari perut 5 bulan dh stmby pac barang baby dh

Sy pn 31 bru bli brng bby bju je dlu..xtau pe lg nk bli..pening mber bg list pn msh blur nk cri..😭..ank first plak haru biru jdnya..

Sy start pcking ms 25 mnggu jdi x kelm kabut skrg dh 34 mnggu.. tnggu ms je nie.. moga di permudah kn urusan.. amiin..

Sy 33 week brg ibu dah susun cuma belum masuk beg lagi.. brg baby dah letak dlm ziplock beg..

Saya dah pack 34 weeks. Tapi penat dia lain macam. So better pack awal selagi masih larat.

4y trước

tu laa..ni pun dah rasa tak larat sgt

Trimester ke 3 leh start simpan baju dah..siap awal2 tak pe..ape2 senang nanti..

Sis nk tnya, kt wad ad pki kn bby barut dgn minyk telon ke? Lepas kluar dr labour room

4y trước

Ouh,minyak pki ke?

Minggu ke34 baru packing. Packing sikit2 mulakan dgn barang baby dan last ibu punya..

4y trước

ok sis..tq

dah boleh start dah sis, kalau lambat sgt nnt tak sempat menggelabah pulak kang 😂

4y trước

ok sis..esok lusa sy settle kan barang sy pulak..barang sendiri yg belum ready ni😂