Persiapan baby

Assalamualaikum mommies .. sajee nakk tanya , mommies start packing baju baby dalam beg untuk ke hospital minggu ke berapa ?? saya dah 30w 2d .. tak packing ape lagii .. ??

4 Các câu trả lời

31w2d barang pun tak habis beli lagi 😊. Settle keperluan sekolah anak dulu. So baru start brg baby Ni.

5y trước

Betul sis. Dah settle keperluan persekolahan baru senang hati nak shopping barang baby 😊

Sy 32w pn x packing lg. Brg pn xsiap beli lg😅

5y trước

hihi . barang dah siap beli .. cuma tak packing lagi . malas jeee rasa 😅

saya 6 bulan dh packing.

5y trước

barang ibu dari segi pakaian mungkin blh pakai pakaian harian. kecuali set berpantang. tu kena ada. penting