beli barang baby

Ibu² smua start beli barang baby start mggu ke berapa ya???? Sy skrg 20 weeks..suami kata jgn beli lg...awl sgt...sedih sy

42 Các câu trả lời

Jgn sdeh husband bkn x ksi bli dye nk tnggu baby besar sikit bru leh bli..think positive ok😊..

Saya start shoping barang bby masa 5bulan. Tu pon beli sikit2 dulu, bukan beli sekali banyaklaa.

Sy 4weeks dh beli barang2 bby....#mmy ckp biar bby rasa d hargai biar 1/2 helai baju

Kalau dah tahu jantina baby apa salahnya buy sikit2 dlu.. survey2 je kat online.

Beli ja...nanti last2 mcm sy..blm cukup keperluan baby lgi...sb PKP...😌😌😌

5y trước

Sy due 18/7/2020 ni ..masa 4 bulan dah beli. Shopee sikit2.. Ni tgl nk beli brg mandian je.. Ngn minyak.. Baju sikit lagi.. Ni pon peningg jugak.. Hahahaha

Sy beli sikit aje..beli kt shoope..masa kandungan 20week huhu..

saya da 23w 1 brng pun blm beli 😂 cadang time raya hehe

Saya dah 24w sis blm beli ape ape labih sbb kuarentin haha

Beli sikit2 dri 18 week. Smpai dh nak bersalin 😅

Sy 23week 5 day blm beli ape2 lg brg2 bby...