barang baby

weeks berapa dah boleh start beli barang baby ya? saya baru 24 weeks dah boleh start beli ke?

3 Các câu trả lời

Saya beli kelengkapan diri sendiri dulu lepas tu masuk 21w dah start beli bath tub, bantal sikit2, napkin dan tilam. Sebab time tu baby expo hehe. Pastu banyak apply sample new born dekat genki, drypers, huggies.. satu2 sampai ke rumah. Gender dah tahu tapi tunggu 28w baru beli

saya dah beli brg baby sikit2 lepas tahu gender baby, skrg brg baby dah hampir complete tinggal barang ibu je belum beli..

6mo trước

sama la sy bli barang baby dlu almost complete just beli beberapa helai baju ckup dah sebab newborn cepat besar kan hehehe

Bila2 boleh beli☺️Saya start tahu gender dah beli sikit2. By 32 weeks dah siap.