Susah nak tdo tapi mata mngntuk badan lenguh

Ibu² siapa pernah mcm saya ni..nak tdo susah..mata mngntuk bdn lenguh, pingang sakit kuat..bila nak tdo je mata rasa mcm susah nak lelap kenapa ya, ada tak ibu² dkt sini thu kenapa dan pernah kena MCM saya..bila mnguap tu ada mata nak lelap payah..saya dah 34weeks 2days..

2 Các câu trả lời

Cuba mandi air suam sblm tidur, no screen time sebelum tidur, minum susu sebelum tidur

Makan Panadol boleh kurangkan sakit & bantu puan rehat dgn mudah tidur.