Kenapa baby selalu gerak bila tido menyirin

Nak tnya ibu² mcmn cara nk hilangkan sakit pinggang...susah nk tdo..

5 Các câu trả lời

saya punya cara, tidur bantal kepala n kaki kena tinggi.. tidur mengiring, sandar sikit dgn bantal tinggi kat belakang.. selesa sgt, baby sgt aktif bila ibu tgh tidur sbb tu sy sandar belakang dgn bantal.. jadi, cukup laa syarat kita mengiring plus xrasa sgt baby bergerak bila sandar tu.. hehehe

hai,klau sya ada 2 cra..yg prtama tdur sbelah kanan jkalau sbelah knan tdak slesa tdur sbelah kri,yg kdua pla sya mnta tlng suami urut d blkang sya,tnpa mmakai ubat gsok..

sama laa ni sis, ada yang cakap tidur letak bantal. saya suruh suami urut sakit sgt. lepastu baby aktif time subuh, sebab perut kita nak membesar ❤️❤️❤️

letak bntal ikot keselesaan ble baring

thanks bgi info ..