minum air masak

hi ibu2, nak tanya lah... stiap kali minum air masak mesti muntah balik, hem mcm mana ya, ada apa2 cara slain dr mnum air masak tak sb sy kncing kotor.. dah cuba minum air masak tp keluar semula..ada ape2 ikhtiar lain ke slain dr air masak?

2 Các câu trả lời

Minum air suam 3 kali teguk sekali minim, perlahan2. Pastikan cukup air masak dlm sehari

2y trước

🌻

campur dgn sikit lemon , kurg sikit rase loya .. minum barli tanpa gula pun ok ..

2y trước

sy cuba.. trima kasih ye