Tak boleh minum air masak/ Mineral

Saya perasan kalau minum air masak/ mineral mesti saya akan muntah balik, kadang buntu nak minum apa sebab mesti akan muntah padahal sangat haus. Ada cadangan tak apa patut saya buat?

2 Các câu trả lời

saya minum air suam yg dekat² panas tu rasa okay sikit. air masak biasa mesti rasa loya. ada org suggest perah limau/lemon sikit dlm air masak. tp tak try lagi.

da try minum air buah?, sbb sllu buah okay sikit, tambah fresh