Tak boleh telan air masak

Hi mommies nak tanya, ada tk pengganti /alternative lain untk air masak? sy kalau minum air masak mesti loya nak muntah xleh telan. Skrng prggy 9wk

5 Các câu trả lời

Saya pon kadang2. Saya kene minum air masak yg betul2 sejuk ice water tu atau pon yg panas baru boleh. Klau suhu biasa saya rasa mcm besi

Sama mcm sya..tak boleh minum air masak (suhu biasa) atau air sejuk..rasa loya..tapi klu minum air suam sya ok...

saya 9w juga xboleh telan air masak..rasa mcm besi ..

perah lemon/limau nipis dlm air kosong.

3mo trước

aah saya pon buat mcm ni, perahkan skit limau nipis...klau air biasa mmg muntah balik

wahhh tahniah awk

3mo trước

tadi baru jumpa doktor,scan sy ttc baru 5w .. doktor sudjust minum susu yg sesuai blh telan dgn tekak sendiri dan mkan folic acid mcm biasa